Om os

Vi er lokale og professionelle fagfolk for både private og erhverv

Din lokale, ærlige og professionelle VVS-installatør og blikkenslager, med mere end 100 års erfaring

Hos BR Energy driver vi et lokalt og moderne VVS- og blikkenslagerfirma, hvor vi gennem flere årtier har skabt tillid ved at sætte vores kunder først.

Vi går forrest med vores priser, udvalg og høje kvalitet i alle opgaver. Vores veluddannede team ankommer altid til den aftalte tid og rydder op efter sig, når de går. Vi kører i hele Danmark og kan derfor hurtigt være hos dig når du har brug for det.

Vi sætter en stor ære i det arbejde, vi laver, og er derfor ikke bange for at takke nej til en opgave, hvis vi ikke kan levere den høje kvalitet, vi er kendt for. Det er denne tilgang, der sikrer, at vi kan fortsætte som en ærlig og pålidelig samarbejdspartner, hvor vi til hver en tid kan se hinanden i øjnene.

BR Energy - Firmabil
BR Energy

Vores historie

I 2023 blev Brændselsforeningen og Thy VVS slået sammen og går den dag i dag under navnet BR Energy. Ejerskabet er fordelt mellem direktør Kai Nielsen (tidligere direktør i Brændselsforeningen) og teknikhuset Opmatic i Thisted.

BR Energy består stadig af velkendte ansigter for dig som kunde, og vi vil fortsat levere olie samt udføre VVS-arbejde. Fremover vil ekspertisen fra Opmatic resultere i, at vi kan udføre mere komplicerede installationsopgaver inden for blandt andet automation, industri og brandsikring.

Thy VVS var igennem 20 år et dynamisk VVS-firma i Thisted, der byggede på årelang erfaring og stolte traditioner. Deres ekspertise lå både inden for VVS-opgaver hos privat- og erhvervskunder.

Er et over 100 år gammelt andelsselskab i Nykøbing Mors, og har de sidste mange årtier specialiceret sig i VVS-opgaver.

BR Energy fremadrettet

Sammen danner begge virksomheder BR Energy, som er et teknisk energihus, som nu tilbyder totalløsninger. Med flere hænder og flere års kompetencer samlet i én virksomhed, kan vi nu løfte endnu større opgaver i en endnu bedre kvalitet.

Vi servicerer både privat- og erhvervskunder – uanset opgavens størrelse går vi ind med samme professionelle tilgang.

BR Energy - medarbejder